DynaOne HS Max fra Riggerne i Svendborg

Vi har nu sejlet med Dyneema undervant og hækstag i 1 år og det har virket meget fint. Selvfølgelig giver splejsningerne sig og det skal man lige lære at indrette sig efter.

Jeg har igen været hos Riggerne i Svendborg og som sædvanligt er det nogle friske mennesker der virkelig ved noget om rigning og master og de giver en særdeles god service, mange tak skal I have ;-))

Til næste år vil jeg prøve at lave topvanterne om til Dyneema, her har jeg dog valgt en 8mm. DynaOne HS Max line i stedet for de 6 mm. jeg brugte til undervant og hækstag. Derudover har jeg købt nogle Tylaska ringe som jeg laver en øjesplejs omkring, nye vantskruer og nogle andre dimser.

Så vinteren skal gå med at lave de nye topvant i den korrekte længde så de passer når de skal bruges til foråret.

Jeg vender tilbage med hvordan det er gået senere.